Akcijska ponudba nakita

Akcijska ponudba nakita je izbor Crystal Look srebrnega in Alcantara nakita po znižanih cenah. Akcija nakita Crystal Look je omejena časovno oz. z odprodajo zalog akcijskih artiklov.

Vsi kosi nakita, ki so v akcijski ponudbi so brez napak in lično pakirani.

Odprodaja zalog Crystal Look nakita s kristali Swarovski

Med akcijske artikle se uvrščajo kolekcije Crystal Look nakita, ki se ukinjajo. V tem primeru govorimo o odprodaji zalog. Vzrok za ukinjanje posamezne kolekcije Crystal Look nakita ni v njeni neaktualnosti, ne modnosti ali nižji kakovosti. Vsi izdelki v akciji so neoporečne vrhunske kvalitete. Izdelani so z enako vestnostjo kot artikli iz redne ponudbe in nimajo deformacij.

Glavni razlog za ukinjanje posameznih serij Crystal Look nakita je v omejenih serijah določenih Swarovski kristalov.  Prav tako nenehno osveževanje in modnost naše ponudbe zahteva opuščanje starejših, a nič manj privlačnih kolekcij. Dodaten razlog za nakit v akciji je ukinjanje izdelave posameznih kosov nakita zaradi njihove nerentabilnosti oz. previsokih stroških izdelave.

Zaradi zgornjih razlogov se med akcijske artikle uvrščajo tudi izjemni in najbolj unikatni kosi nakita.  Gre za čudovite in izjemno popularne kolekcije, za izdelavo katerih podjetje Swarovski ne izdeluje več ustreznih kristalov.

Ponudba nakita Crystal look v akciji vam omogoča, da po znižani ceni kupite dragocene uhane, verižice in zapestnice s Swarovski kristali.

"<yoastmark

Akcijska ponudba nakita – unikatni kosi nakita Crystal Look po znižani ceni

V akciji so občasno tudi izjemni kosi Crystal Look nakita iz najnovejših kolekcij. Razlog za tovrstno znižanje cen nakita je v promociji novih linij in kosov nakita s kristali Swarovski. Tovrstne akcije so praviloma omejene na zelo kratko časovno obdobje in le na nekaj kosov nakita.

Ne zamudite priložnosti, da si po zelo ugodni ceni privoščite izjemno verižico, zapestnico ali uhane Crystal Look s kristali Swarovski.

Ves nakit Crystal Look je skrbno izdelan v našem podjetju Miba Vita d.o.o.Vsakemu kosu akcijskega nakita Crystal Look je priložen certifikat o pristnosti Swarovski kristalov in navodila za vzdrževanje.