Srebrni nakit s Swarovski kristali Crystal Look

Srebrni nakit s Swarovski kristali blagovne znamke Crystal look je unikaten nakit, ki ga odlikuje izjemen lesk in visoka kvaliteta izdelave. Izdelan je v podjetju Miba Vita d.o.o. v Sloveniji iz kvalitetnega srebra 925 in Swarovski kristalov. Alcantara kolekcija je izdelana iz najkvalitetnejšega umetnega usnja in Swarovski kristalov.

Ob posebnih priložnostih, ki jih v našem življenju ni malo, se želja po privlačnosti in izstopanju posameznika še poveča. Crystal look srebrni nakit, izdelan iz Swarovski kristalov, dopolni izražanje vašega stila in osebnosti ter  poudari vašo unikatnost. Tako postane del vaše osebnosti in ne le modni dodatek za posebne priložnosti.

srebrni nakit - srebrni uhani srček Bermuda Blue

Vsak kos nakita Crystal look je narejen s skrbnostjo in natančnostjo, ki odseva filozofijo podjetja Swarovski. V nakit so vgrajeni Swarovski kristali, ki Crystal Look nakitu podarijo prepoznavnost in unikatnost. Swarovski kristali so izdelani v podjetju Swarovski, ki je eno največjih in najbolj prepoznavnih podjetij na svetu.

O podjetju Swarovski

Leta 1891 je ustanovitelj podjetja Swarovski Daniel Swarovski imel vizijo ustvariti ” diamant za vsakogar “. Izumil je postopek in tehnologijo za precizno rezanje kristalov.  Njegov izum –  električni stroj za najbolj precizen rez v zgodovini je pomenil prelomnico in novo dobo za kristale.  Že od leta 1895 ustanoviteljevo znanje in sposobnosti obdelovanja in rezanja kristalov opredeljuje podjetje Swarovski. V 125 letih je inovativnost in oblikovalska strast umestila Swarovski med svetovno najbolj priznane blagovne znamke nakita in modnih dodatkov. Podjetje je predano popolnosti, inovativnosti, kar vključuje nenehno sledenje modnim trendov.

Daniel Swarovski izumi tehnologijo za precizno rezanje stekla

Daniel Swarovski izumi tehnologijo za precizno rezanje stekla

Podjetje Swarovski ostaja kljub desettisoče zaposlenih še zmeraj družinsko podjetje. Potomci Danijela Swarovskega vzdržujejo to tradicijo in kupcem po celem svetu podarjajo izjemen lasten stil. Obenem so Swarovski kristali postali nepogrešljiv material v kreacijah mednarodnih oblikovalcev.

Kreativni proces izdelovanja Swarovski kristalov pozornost posveča detailom. V vsak izdelan Swarovski kristal pripoveduje svojo lastno zgodbo in odraža 120 let tradicije in izkušenj. Vsak dan nastajajo nove oblike, barve in velikosti Swarovski kristalov na sedežu podjetja v malem avstrijskem  mestecu Wattens blizu Innsbrucka.Vsak posamezen kristal je izdelan do največje možne natančnosti Know-how v podjetju Swarovskem  je usmerjen v nenehno v ustvarjanje najbolj neverjetnih kristalov. S tem neprestano premika meje možnega na področju obdelovanja kristalov.

V 20. stoletju je Swarovski z razvojem “Aurora Borealis efekta” odprl neverjetne nove priložnosti na področju mode in modnih dodatkov. “Aurora Borealis efekt” je bil razvit v sodelovanju s Christian Diorjem. Swarovski kristalom je podaril unikaten omamen opalescentni odboj, modni industriji pa nove kreativne možnosti.

O kristalih Swarovski

Steklo, iz katerega so narejeni Swarovski kristali, se bistveno razlikuje od ostalih vrst stekla. Neprimerljiv lesk Swarovski kristalov je ustvarjen s  posebno kombinacijo kremena, mineralov in svinca.  Ta kombinacija je skrbno varovana  skrivnost podjetja Swarovski.

Vsak Swarovski kristal  je razrezan s izjemno natančnostjo po patentirani tehnologiji v podjetju Swarovski. Po Swarovski® tehnologiji vsako smer odbite svetlobe najprej računalniško izračunajo. Nato te odboje simulirajo v 3D tehniki, optimizirajo in na koncu ob dosegu perfekcije aplicirajo v proizvodnjo. S patentiranim preciznim brušenjem dosežejo, da se ploskve stikajo natančno v isti točki. Ta tehnika se uporablja tudi pri brušenju diamantov in drugih dragih kamnov.

Swarovski kristali

Swarovski kristali

Z dodatkom inovativnih barv in premazov so Swarovski kristali na voljo v neverjetni paleti barv. Rezultat so izdelki, ki se bleščijo z enkratnim sijajem, ki je edinstven za Swarovski kristale.

Nakit s Swarovski kristali z Aurora Borealis Efektom

Že leta 1950 je Daniel Swarovski eksperimentiral s proizvodnimi procesi. Na Swarovski kristale so aplicirali nanos iz drobnih kovinskih delcev, da bi  z povečali iskrivosti in sijaj kristala. Proces zahteva delo v vakuumu. Šest let kasneje je vnuk ustanovitelja družbe ustvaril efekt, ki da izdelku sijaj v barvi mavrice. Pomenovali so ga po nenavadnem pojavu na nebu –  po severnem siju  – Aurora Borealis Efekt.

Aurora Borealis učinek

Aurora Borealis učinek

Aurora Borealis efekt ostaja še danes eden najbolj priljubljenih odbojnih učinkov Swarovski kristalov.

Razlika med imitacijami in nakitom z originalnimi Swarovski kristali

Danes je Swarovski sinonim za kvaliteto izdelkov in izražanje ustvarjalnosti v svetovnem merilu. Zaradi izjemne priljubljenosti Swarovski izdelkov so se na trgu žal kmalu pojavile tudi imitacije. Številna imitatorska podjetja nelegalno ponujajo svoje izdelke pod lažno blagovno znamko Swarovski.

Brušeno steklo teh proizvajalcev še zdaleč ne razpolaga s tako dovršeno tehnologijo izdelovanja, kot je značilna za kristale Swarovski. Nenatančnost brusa, slaba kvaliteta premazov in odbojnih folij pri imitacijah je vidna že na prvi pogled vsakemu natančnejšemu opazovalcu. Lesk Swarovski kristalov z globino barv je v svetovnem merilu še vedno nepremagljiv.

Naše podjetje je poslovni partner podjetja Swarovski in neposredni uvoznik kristalov in ostalih izdelkov Swarovski. Swarovski kristali in perle so v našem podjetju z vso skrbnostjo vdelani v srebro in Alcantara usnje.

Nakit s kristali Swarovski Crystal Look

Naše podjetje Miba Vita ima vzpostavljeno sodelovanje s podjetjem Swarovski že 15 let. Za slovenske stomatologe in končne kupce tržimo Swarovski dentalne kristale. Leta 2010 smo na pobudo podjetja Swarovski v našem podjetju začeli z izdelavo modnega srebrnega nakita Crystal look iz Swarovski kristalov. Za izdelavo nakita uporabljamo najkvalitetnejše evropsko srebro in vrhunsko umetno usnje Alcantara. Crystal Look modni nakit obsega kolekcijo srebrnega nakita iz Swarovski kristalov in rodiniranega srebra 925 in Alcantara kolekcija.

Izdelovanje Crystal look nakita

Izdelovanje Crystal look nakita

Srebrni nakit s kristali Swarovski Crystal look

Srebrni nakit Crystal look se uvršča med najbolj popularne blagovne znamke modnega srebrnega nakita pri nas in v tujini. Na prodaj je na številnih prodajnih lokacijah modnega nakita v Sloveniji in preko spletne prodajalne Crystal look. Na voljo je v  priznanih zlatarnah, tekstilno modnih prodajalnah,  prestižnih butikih in hotelih. Dosledno redno  sledimo modnim trendom, ki nam jih posreduje podjetje Swarovski. Njihove inovacije tako po barvah, oblikah in velikostih kristalov se redno prenašajo v oblikovanje novih designov nakita Crystal Look. Ljubitelju Crystal Look nakita je vedno na voljo nekaj novega in modnega.

Srebrni nakit - nakit s Swarovski kristali - Srebrna Crystal Look zapestnica Rivoli

Nakit s Swarovski kristali – Srebrna Crystal Look zapestnica Rivoli

Alcantara nakit s kristali Swarovski Crystal look

Mehkoba usnja Alcantara je enkraten medij za kreativno ustvarjanje čudovitega nakita. Še posebej ko je usnje dekorirano s Swarovski kristali. Tako je pred leti nastala prestižna in unikatna kolekcija Crystal look nakita na usnju. Alcantara Crystal look nakit je modni nakit iz umetnega usta. Nanj so s posebno HOT-FIX tehniko nameščeni Swarovski kristali.

Nakit s kristali Swarovski - zapestnica Alcantara usnje lila Cvet

Nakit s kristali Swarovski – zapestnica Alcantara usnje lila Cvet

V podjetju Miba Vita že od vsega začetka pri izdelovanju Crystal look nakita stremimo k najvišji kvaliteti. Inovacije podjetja Swarovski sproti prenašamo v oblikovanje nakita, ki je po zapovedih najnovejših modnih smernic. Vsak kos Crystal look nakita je ročno izdelan z vso skrbnostjo. Srebrni nakit Crystal Look obsega pestro izbiro verižic, uhanov in zapestnic v vseh barvah, oblikah in velikostih vsakemu kupcu nudi to kar želi in išče.

Izberite si svoj kos Crystal Look nakita in si podarite tisti delček, ki manjka do popolnosti vašega stila!

;