Nakit s kristali Swarovski Crystal Look – prodajna mesta

Nakit s kristali Swarovski Crystal Look lahko kupite v izbranih trgovinah z nakitom in modnimi dodatki v Sloveniji. Nakit si lahko ogledate v živo. Usposobljeno prodajno osebje vam bo pomagalo pri izbiri in nakupu. Naše partnerske prodajalne nakita Crystal Look se nahajajo v Ljubljani, Ptuju, Kopru, Postojni, Škofji loki, Kranjski gori in Kozini. Srebrni nakit Crystal Look je v partnerskih prodajalnah razstavljen v osvetljenih vitrinah z logotipom Swarovski Crystal Look.

Srebrni nakit s kristali Swarovski Crystal Look v prodajalni

Srebrni nakit Crystal Look v prodajni vitrini

SEZNAM TRGOVIN

Nakit s kristali Swarovski Crystal Look lahko kupite v sledečih trgovinah z modnimi dodatki in zlatarnah:

 • VELEBLAGOVNICA NAMA LJUBLJANA
  Ljubljana center
 • VELEBLAGOVNICA TIALA  ŠKOFJA LOKA
  Škofja loka
 • FOSIL TRGOVINA v Postojni pred vhodom v Postonjsko jamo
 • ZLATARSTVO Bojan Tofant  QULANDIJA Ptuj
 • HOTEL KOMPAS Kranjska Gora
 • RAMADA HOTEL & SUITS Kranjska gora
 • RAMADA RESORT Kranjska Gora
 • KOMPAS SHOP Kozina

V kolikor nakit kupujete v naši spletni trgovinci Crystal Look vam nudimo 100% jamstvo na zadovoljstvo. Nepoškodovan in nenošen Crystal Look nakit lahko vrnete. Brezplačno vam ga zamenjamo oz. vrnemo kupnino v celoti.

NAKIT S KRISTALI SWAROVSKI CRYSTAL LOOK – PONUDBA ZA TRGOVCE

Trgovinam z nakitom in modnimi dodatki  in zlatarnam nudimo naš srebrni nakit Crystal Look v nadaljnjo prodajo. Potencialna nova prodajna mesta morajo izpolnjevati pogoje za optimalno umestitev v prostor in kupcem omogočati storitev prodaje nakita na zahtevanem nivoju.  V skladu z našo prodajno strategijo je zadovoljstvo kupcev z nakupovalno izkušnjo ključno pri izbiri novih prodajnih mest za Crystal Look nakit.

Nakit s kristali Swarovski se uvršča med najbolj priljubljen modni nakit na svetovni ravni. Swarovski kristali so v Crystal Look nakitu vkomponirani v visoko kvalitetno srebro 925. Srebro je evropskega porekla, brez niklja in ostalih alergenov. Nakit Crystal look je izdelan v našem podjetju Miba Vita d.o.o. Vsakemu kosu nakita je priložen certifikat o pristnosti vgrajenih Swarovski kristalov.

Vsakemu kosu nakita s kristali Swarovski pripada lična darilna škatlica z logotipom Crystal Look in darilna vrečka.

V kolikor ste zainteresirani za prodajo srebrnega nakita Crystal Look s kristali Swarovski v vaši zlatarni oz. prodajalni, nas kontaktirajte.