Swarovski certifikat

Swarovski certifikat, ki ga podeli podjetje Swarovski svojim poslovnim partnerjem jamči, da so v nakit Crystal Look vgrajeni originalni Swarovski kristali in perle.

Swarovski certifikat – jamstvo o originalnosti Swarovski kristalov

Zaradi številnih imitacij Swarovski kristalov, ki so na voljo na tržišču je za kupca pomembno, da lahko preveri avtentičnost nakita, ki ga kupuje. Ves nakit iz Swarovski kristalov odlikuje unikaten lesk in barve. Originalni Swarovski kristali so izdelani po zaščiteni tehnologiji v podjetju Swarovski. Neprimerljiva preciznost brusa in inovativnost barv ter odbojev uvršča Swarovski med najbolj priznane in popularne blagovne znamke na svetu. Zaradi tega je na trgu prisotna ponudba nakita, ki se lažno prodaja pod blagovno znamko Swarovski. Imitacije Swarovski nakita slednjega po kvaliteti in lepoti ne dosegajo. Kljub temu kupec včasih na prvi pogled  težko razlikuje med ponaredki in originalnimi Swarovski kristali. Pravilna ocena je še težavnejša ob prodaji preko spleta. Zaradi tega je zelo pomembno, da dobi kupec še pred nakupom zagotovilo o avtentičnosti nakita s Swarovski kristali.

Kriteriji za podelitev Swarovski certifikata

Podjetje Swarovski skrbno izbira svoje poslovne partnerje. Podjetja, ki jim Swarovski podjetje omogoči neposreden nakup Swarovski kristalov in drugih izdelkov in  polizdelkov podjetja morajo izpolnjevati stroge kriterije. Ugled podjetja, ki ga podjetje Swarovski izbere za poslovnega partnerja mora biti zelo visok. Nakit v katerega se vgrajujejo Swarovski kristali mora biti najvišje kvalitete. Način prezentacije, prodaje, pakiranja in označevanja prav tako sledi strogim smernicam podjetja Swarovski. Vse z namenom, da je kupec zadovoljen in da nakit izdelan iz Swarovski kristalov odlikujejo vse tiste kvalitete, ki mu gradijo tako močan svetovni ugled.

Swarovski podjetje podeljuje certifikate za vsako koledarsko leto posebej in vedno znova preverja kakovost izdelkov, ki se prodajajo z oznako “Crystals from Swarovski”.

Podjetje Miba Vita – nosilec Swarovski certifikata za nakit Crystal Look

Naše podjetje Miba Vita izpolnjuje vse kriterije podjetja Swarovski in je že desetletje nosilec Swarovski certifikata. Ves nakit Crystal Look s kristali Swarovski, ki ga izdelujemo v našem podjetju ima priložen certifikat o avtentičnosti vgrajenih kristalov Swarovski.

Swarovski Certifikat Miba Vita je originalen dokument, izdan s strani podjetja Swarovski v angleškem jeziku.