Otroška srebrna ogrlica Mucek zelena perlica Swarovski zoom

Hover

Otroška srebrna ogrlica Mucek zelena perlica Swarovski zoom

Hover

Otroška srebrna ogrlica Mucek zelena perlica Swarovski
Otroška srebrna ogrlica Mucek zelena perlica Swarovski
Full Screen

Otroška srebrna ogrlica Mucek zelena perlica

Šifra: OS545-EG

42,10 

Otroška ogrlica Mucek je izdelana iz srebra 925 in srebrnega obeska v obliki mucka na perli. V obesek je vgrajena Swarovski perla. Barva perle je živahno zelena. Dolžina srebrne verižice je prilagojena za otroke. Dolžina je 40 cm. Srebrni obesek in ogrlica sta rodinirana. Rodij prevleka varuje pred temnenjem in podari žlahten lesk.

Srebrna otroška ogrlica mucek na perli je pakirana v lični darilni škatlici s Crystal Look in Swarovski logotipom.

Na zalogi

Otroška srebrna ogrlica Mucek perla v živo zeleni barvi je prikupen srebrni nakit namenjen otrokom v starosti 8 – 14 let. Ogrlica z obeskom v obliki mačka je čudovito darilo. Še posebej za otroke, ki imajo radi mucke. Srebrni mucek leži na živo zeleni originalni Swarovski kristalni perli. Je majhen, a zaradi živahnosti barv opazen srebrni otroški nakit po želji otrok. Srebrna ogrlica mačka na zeleni perli je seveda primerna tudi za odrasle, vendar priporočamo daljšo verižico. Je prav tako v naši ponudbi.

Tako srebrna ogrlica kot obesek sta izdelana iz kvalitetnega srebra 925, evropskega porekla. Ne vsebuje niklja in drugih alergenov. Srebro 925 je prevlečeno z dragoceno rodij prevleko. Rodij prevleka zaščiti srebro pred temnenjem. Rodiniran srebrni nakit ima tako daljšo življenjsko dobo in čudovit lesk. Srebrni obesek mucek je nameščen na originalno živo zeleno kristalno Swarovski perlo. Ves Crystal look srebrni nakit je izdelan v našem podjetju Miba Vita d.o.o. 

Otroška srebrna ogrlica Mucek je dolžine 40 cm. Dolžina je namenjena otrokom v starosti med 8 in 14 let.

Priporočamo, da srebrno ogrlico s kristali Swarovski redno vzdržujete v skladu z našimi navodili za vzdrževanje srebrnega nakita. Shranjujte jo ločeno od ostalega nakita. S tem boste preprečili morebitne odrgnine.

Otroška ogrlica mucek perla bo tako večno lep in dragocen kos vašega nakita.

Opozorilo: ogrlice niso primeren kos nakita za zelo majhne otroke.

Kamen

kristal Swarovski

Dimenzija kristala

Odtenek barve kristala

Oblika kristala

kroglica

Velikost obeska

12 mm

Teža obeska

0,80 g

Material

Hipoalergen material

Dolžina verižice

Debelina verižice

1,0 mm

Teža verižice

Model verižice

Žig čistosti Srebra 925

da

Sorodni izdelki