Otroška srebrna ogrlica Češnja roza Swarovski zoom

Hover

Otroška srebrna ogrlica Češnja roza Swarovski zoom

Hover

Otroška srebrna ogrlica Češnja roza Swarovski
Otroška srebrna ogrlica Češnja roza Swarovski
Full Screen

Otroška srebrna ogrlica roza Češnja Becharmed Swarovski

Šifra: OS863-LR

62,90 

Otroška ogrlica roza češnja je izdelana iz srebra 925 in obeska v obliki češnje. V obesek so  vgrajeni Swarovski BeCharmed drobni kristali. Barva je lesketajoča nežno roza. Dolžina srebrne verižice je prilagojena za otroke. Dolžina je 40 cm. Srebrni obesek in ogrlica sta rodinirana (zaščita pred temnenjem, povečan lesk).

Srebrna otroška ogrlica roza češnja s kristali Swarovski je pakirana v lični darilni škatlici s Crystal Look in Swarovski logotipom.

Na zalogi

Otroška ogrlica roza češnja Swarovski je izdelana iz srebra 925 z rodij prevleko. Vgrajene ima originalne Becharmed Swarovski kroglice. Dolžina otroške ogrlice je 40 cm. Slednja dolžina je namenjena za deklice starosti med 8 in 14 letom.

Becharmed Swarovski kroglice v obesku ogrlice roza češnja Swarovski so izdelane iz drobnih Swarovski kristalov. Slednji so vgrajeni v ceralun podlogo v podjetju Swarovski. Tako je obesek bolj odporen proti lomu kot posamezni Swarovski kristali. Hkrati pa mu ta tehnologija podarja neverjeten lesk. Kristalčki iz kroglice ne izpadajo. Barva je nežna lesketajoča svetlo roza. Je najbolj priljubljena barva za deklice. Motiv obeska je v obliki češnje. Otroška ogrlica je natančno izdelana iz srebra najvišje čistosti 925. Ne vsebuje niklja in drugih alergenov. Isto velja za srebrno verižico.

Otroška ogrlica in obesek sta rodinirana. Dragocena rodij prevleka zaščiti srebrni nakit pred temnjenjem.

Ogrlica je pakirana v lični darilni škatlici z Crystal look in Swarovski logotipom. Priložen je cerifikat in navodila za vzdrževanje.

Ves nakit Crystal Look je izdelan v našem podjetju Miba Vita d.o.o. iz vrhunskega srebra evropskega porekla in originalnih Swarovski kristalov.

Opozorilo: otroška ogrlica roza češnja Swarovski ni primeren nakit za zelo majhne otroke in dojenčke.

 

Kamen

kristal Swarovski

Dimenzija kristala

Odtenek barve kristala

Oblika kristala

kroglica

Velikost obeska

16 mm

Teža obeska

0,69 g

Material

Hipoalergen material

Dolžina verižice

Debelina verižice

1,0 mm

Teža verižice

Model verižice

Žig čistosti Srebra 925

da

Alternativni izdelki

Sorodni izdelki