Srebrna ogrlica Flower Denim Blue Swarovski zoom

Hover

Srebrna ogrlica Flower Denim Blue Swarovski zoom

Hover

Srebrna ogrlica Flower Denim Blue Swarovski
Srebrna ogrlica Flower Denim Blue Swarovski
Full Screen

Srebrna ogrlica Flower Denim Blue

Šifra: S320-DB

62,20 

Na zalogi

Srebrna ogrlica z obeskom Flower Denim Blue iz kolekcije Crystal Look je izdelana iz Srebra 925. Krasi jo pet lesketajočih Swarovski kristalov. Kristali so denim modre barve. Swarovski kristali so vgrajeni v  srebrni obesek v obliki rože. Učinek je glamurozen. Obesek na ogrlici je umirjene jeans modre barve. Poda se k vsem barvam in poltem. Nosimo jo lahko vsak dan. Srebrna ogrlica Flower Blue pa je zelo primerna tudi za svečane priložnosti.

Srebrna ogrlica modra roža je izdelana iz kvalitetnega srebra 925, evropskega porekla. Ne vsebuje niklja in drugih alergenov. Srebro 925 je prevlečeno z dragoceno rodij prevleko. Srebrni nakit ima tako daljšo življenjsko dobo, ne potemni in ima čudovit lesk.

Crystal Look srebrni nakit odlikujejo pristni Swarovski kristali s čudovitim leskom. Swarovski kristali so izdelani v podjetju Swarovski, ki je eno največjih in najbolj prepoznavnih podjetij na svetu.

Srebrna ogrlica cvet  je pakirana v lični darilni embalaži. Škatlica je primerna tudi za hranjenje ogrlice. Ne hranite jo skupaj z ostalim nakitom. Tako preprečite odrgnine.

Izdelku je priložen certifikat o pristnosti Swarovski kristalov in navodila za vzdrževanje .

Srebrna ogrlica cvet modra je  čudovito darilo za posebne priložnosti. Je ročno izdelana v našem podjetju Miba Vita po unikatnem postopku in dolgoletni tradiciji. Ima svoj karakter in čar.

Kamen

kristal Swarovski

Dimenzija kristala

Odtenek barve kristala

Oblika kristala

solza

Velikost obeska

23 mm

Material

Hipoalergen material

Dolžina verižice

Debelina verižice

1,0 mm

Teža verižice

Model verižice

Žig čistosti Srebra 925

da

Alternativni izdelki

Sorodni izdelki